" Hoe wij verantwoord hergebruik stimuleren? Wij geven u een eerlijke prijs en ontzorgen van A tot Z ! " 

Eric Melenhorst, Inkoop & Hergebruik

R&M kantoor- en designmeubilair is altijd geïnteresseerd in het opkopen van kantoorinventarissen. Of het nu gaat om enkele werkplekken of een compleet kantoorpand, geen project is voor ons te groot (of te klein).


Verantwoord hergebruik
Meubilair dat wij opkopen krijgt bij ons een tweede leven. Opkoop en hergebruik voeren wij uit onder de naam R&M SecondLife, dat letterlijk betekent "tweede leven". Dat is wat wij doen, uw meubilair een tweede kans geven. Met als doel de productie van afval en onnodige CO2 uitstoot te minimaliseren. 
 

" Circulair inrichten begint bij bestaand meubilair een tweede kans geven. "

Ryan Brown, Circulaire kantoorinrichtingen


Hoe wij dat doen?
Bureaustoelen, roldeurkasten, bureau's, tafels en vergaderstoelen worden bij binnenkomst gecontroleerd op technische aspecten en de conditie waarin het product zich bevindt. Aan de hand van deze check worden bureaustoelen bij ons (indien noodzakelijk) opnieuw gestoffeerd en bureau's voorzien van nieuwe werkbladen. Particulieren en (startende)bedrijven maken hierdoor dankbaar gebruik van uw meubilair dat op deze wijze een tweede leven tegemoet gaat. Een win-winsituatie. 

Logistiek; de belangrijkste schakel
Met ruim 8000 m
2 opslag, eigen vrachtwagens en ervaren medewerkers zijn wij in staat uw meubilair; snel, vakkundig en op een bovenal milieuvriendelijke wijze uit te huizen. Wij werken aan de hand van een vooraf overeengekomen planning om de impact op uw dagelijkse operatie tot het minimale te beperken. Wij doen alles in samenspraak met u en in goed overleg.

Bezemschoon & casco opleveren
Indien u wenst dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd is dat uiteraard mogelijk. Eventuele casco oplevering behoort tevens bij ons tot de mogelijkheden. 


Voordelen van R&M SecondLife

 U ontvangt een eerlijke prijs 
 Wij gaan discreet te werk
 Eén contactpersoon gedurende het gehele traject
 Eigen transport en ervaren medewerkers
 Vooraf betaling mogelijk
 Omvang van het project is geen probleem


Uw contactpersoon:

Eric Melenhorst
Inkoop & hergebruik  


Tel: 06 46 41 83 48 
E-mail: info@rmkantoor.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.